Sunday, December 22, 2013

Lancôme Lotte Shopping Avenue Grand Opening

Few weeks ago, I was invited by Lancôme to join the celebration of the grand opening Lancôme LOVE counter. Actually this counter has already opened since Lotte Shopping Avenue (LOVE) opened for public (tbh I came to LOVE grand opening so that's why I know about this).


After I came, I have to write down on the guest book and get a drawing from this talented artist. I knew her because we ever met in another event.


Friday, December 20, 2013

Heavenly Blush - Manfaat Yogurt Untuk Kecantikan

Heavenly Blush Gathering

Hallooo semuaaaa ヾ(^∇^)
Setelah melewatkan masa - masa persiapan ujian blok hepatologi dan terpaksa ngga ikutan beberapa event beauty yang seru - seru selama masa itu, akhirnya aku bisa ikutan di salah satu acara yang diadakan IBB beberapa waktu lalu (*≧∀≦*)

Eventnya sendiri diadain sama Heavenly Blush. Udah pada tau dong Heavenly Blush? Itu lhoo... Brand froyo (frozen yogurt) yang khas banget sama logo hijau-merahnya dan sering ada di mall - mall.

Nah, eventnya diadain di counter Heavenly Blush Plaza Indonesia, yang mana berarti aku harus menempuh perjalanan dari ujung timur Jakarta ke pusat kota Jakarta yang macetnya auzuiblah... ; ̄ロ ̄)!!


Saturday, December 14, 2013

Festive Look with D'Eyeko Syahrini Cakrawala

It's already December and IBB is ready with their December MakeUp Challenge! ヾ(♥◕ฺ∀◕ฺ)ノ゚
In collaboration with D'Eyeko, this month's prizes are products from D'Eyeko worth for IDR 500.000 + cash IDR 500.000 for 2 winners. 

So, ladies don't waiting too long. It's already mid December and go submit your look!